Bretonse gehaktmuffin - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Bretonse gehaktmuffin

Vlees
4 pers    15 min
Benodigdheden:
  • 1 zakje Verstegen Mix voor gehakt Bretons 100% natuurlijk (30 g)
  • 500 g gemengd gehakt (schaal)
  • 1 ei
  • 10 plakjes gerookt ontbijtspek
  • + 1 muffinvorm (10 holtes), ingevet
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng het gehakt met de gehaktkruiden en het ei.
  2. Bekleed elke muffinholte met een plakje spek. Rol van het gehakt 10 ballen en vul er de muffinholtes mee.
  3. Bak de gehaktmuffins in de voorverwarmde oven in 10-15 min goudbruin en gaar.

Tip: Lekker bij stamppot of als lunch met een salade of broodje.
Terug naar de inhoud