Oosterse broccoli in ketjapsaus met ei - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Oosterse broccoli in ketjapsaus met ei

Indisch/Thais e.d.
4 pers     20 min
Benodigdheden:
  • 700 g broccoli
  • 6 eieren
  • 300 g fijne mienestjes
  • 0,5 pot roerbaksaus ketjap (490 g)
  • 50 g ongezouten cashewnoten
  • 100 ml water
Bereidingswijze:
  1. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Kook de eieren in 7 min. hard. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Giet de broccoli af. Verwarm in een hapjespan de broccoli met de ketjapsaus en het water 4 min. Pel en halveer de eieren en leg ze tussen de broccoli.
  3. Verdeel de mie over 4 borden. Schep de broccoli met het ei en de ketjapsaus erbij en bestrooi met de noten.

Tip: Vervang de helft van de broccoli door bloemkool
Terug naar de inhoud