Nachoschotel met bonenmix
Vegetarisch


Benodigdheden:
- 400 g zoete aardappelen
- 215 g doperwten, linzen en maismix
- 150 g bruschetta tomaatsalade
- 75 g tortillachips naturel
- 100 g geraspte belegen kaas
- 1 bosui
- 60 ml zure room

Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.
- Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.
- Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.