Nachoschotel met bonenmix - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Nachoschotel met bonenmix

Vegetarisch
2 pers     25 min
Benodigdheden:
  • 400 g zoete aardappelen
  • 215 g doperwten, linzen en maismix
  • 150 g bruschetta tomaatsalade
  • 75 g tortillachips naturel
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 1 bosui
  • 60 ml zure room
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.
  2. Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.
  3. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.
Terug naar de inhoud