Chili kip - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Chili kip

Indisch/Thais e.d.
4 pers     20 min
Pittig fris, deze chilikip met noedels en groenten! En, in twintig minuiten op tafel!

Benodigdheden:
  • 1 zakje Conimex wok paste curry lemongrass & chili (130 g)
  • 1 pak Conimex woknoedels
  • 2 eetl Conimex wokolie
  • 400 gr scharrelkipfiletblokjes
  • 300 gr sugarsnaps, in schuine reepjes
  • 2 rode paprika's in reepjes
  • 3 bosuitjes in ringetjes
Bereidingswijze:
  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit in de wok de olie, bak de kipfiletblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de sugarsnaps en de paprika toe en bak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de bosuitjes toe en bak nog 1 min.
  3. Draai het vuur laag. Voeg de wokpasta toe en meng goed. Voeg de goed uitgelekte noedels toe en bak alles nog 1-2 min.
  4. Verdeel de noedels het mengsel over 4 kommen

Tip: Bestrooi met 2 tl geroosterd sesamzaad
Terug naar de inhoud