Chili kip
Indisch/Thais e.d.


Pittig fris, deze chilikip met noedels en groenten! En, in twintig minuiten op tafel!
Benodigdheden:
- 1 zakje Conimex wok paste curry lemongrass & chili (130 g)
- 1 pak Conimex woknoedels
- 2 eetl Conimex wokolie
- 400 gr scharrelkipfiletblokjes
- 300 gr sugarsnaps, in schuine reepjes
- 2 rode paprika's in reepjes
- 3 bosuitjes in ringetjes

Bereidingswijze:
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in de wok de olie, bak de kipfiletblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de sugarsnaps en de paprika toe en bak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg de bosuitjes toe en bak nog 1 min.
- Draai het vuur laag. Voeg de wokpasta toe en meng goed. Voeg de goed uitgelekte noedels toe en bak alles nog 1-2 min.
- Verdeel de noedels het mengsel over 4 kommen
Tip: Bestrooi met 2 tl geroosterd sesamzaad