Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
Indisch/Thais e.d.
4 pers 15 min
Benodigdheden:
- 250 g mihoen
- 300 g biefstukken (op kamertemperatuur)
- 1 struik paksoi
- 1 el zonnebloemolie
- 150 ml woksaus teriyaki-honing
- 50 g gebakken uitjes
Bereidingswijze:
- Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
- Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik.
- Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.
- Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.