Zalmlasagne met witte kaas - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Zalmlasagne met witte kaas

Vis
4 pers     35 min
Benodigdheden:
  • 110 g Apetina kaas naturel (plak)
  • 2 el olijfolie
  • 400 g gewassen spinazie (zak à 400 g)
  • 2 schalen zalmfilet zonder huid (à 170 g)
  • 1 courgette
  • 2 rode uien
  • 250 g crème fraîche (bekertje à 125 g)
  • 200 g geraspte jong belegen kaas
  • 1 snufje peper
  • 1 ovenschaal (18 x 28 cm)
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de spinazie in 2 porties erdoor en laat al omscheppend slinken. Verdeel de helft van de spinazie over de bodem van de ovenschaal.
  2. Voeg de courgette, zalmfilet, rode ui, crème fraîche, witte kaas en rest van de spinazie in laagjes toe. Bestrooi met de geraspte kaas en peper naar smaak.
  3. Bak de zalmlasagne in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar.
Terug naar de inhoud