Zalmlasagne met witte kaas
Vis


Benodigdheden:
- 110 g Apetina kaas naturel (plak)
- 2 el olijfolie
- 400 g gewassen spinazie (zak à 400 g)
- 2 schalen zalmfilet zonder huid (à 170 g)
- 1 courgette
- 2 rode uien
- 250 g crème fraîche (bekertje à 125 g)
- 200 g geraspte jong belegen kaas
- 1 snufje peper
- 1 ovenschaal (18 x 28 cm)

Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Schep de spinazie in 2 porties erdoor en laat al omscheppend slinken. Verdeel de helft van de spinazie over de bodem van de ovenschaal.
- Voeg de courgette, zalmfilet, rode ui, crème fraîche, witte kaas en rest van de spinazie in laagjes toe. Bestrooi met de geraspte kaas en peper naar smaak.
- Bak de zalmlasagne in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar.