Bonenstoof met spek - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Bonenstoof met spek

Italiaans
4 pers    15 min
Benodigdheden:
  • 250 g magere spekreepjes
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 100 g zilveruitjes
  • 740 g Hak bonenmix kidney-, bruine & witte bonen in pot
  • 400 g tomatenblokjes
  • 50 g blanke rozijnen
Bereidingswijze:
  1. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Voeg de roerbakgroente toe en bak nog 4 min. Schep regelmatig om.
  2. Laat de zilveruitjes en bonenmix uitlekken en voeg samen met de tomatenblokjes en rozijnen toe aan de pan. Schep om en laat 5 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Terug naar de inhoud