Pasta met kipgehakt, spinazie en tomatensaus
Italiaans
4 pers 25 min
Benodigdheden:
- 440 g tortellini ai formaggi
- 3 snoepkomkommers
- ½ el witte balsamicoazijn
- 1 el traditionele olijfolie
- 300 g kipgehakt naturel
- 400 g kastanjechampignons
- 690 g Grand'Italia Sugocasa Tradizionale in fles
- 400 g verse spinazie
- 125 g mozzarella
Bereidingswijze:
- Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.