Italiaanse kipschotel met tomaat en chorizo
Italiaans
4 pers 35 min
Benodigdheden:
- 3 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
- 2 tenen knoflook
- 1 schaal Nieuwe Standaard Kip kipfilet (390 g)
- 50 g chorizo (vleeswaren)
- 1 bol mozzarella (à 125 g)
- 1 ciabatta
- 1 snufje peper
- 1 ovenschaal (18 x 28 cm)
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Doe de tomatenblokjes met de knoflook in de ovenschaal. Leg de in 8 stukken gesneden kipfilet in de tomatensaus.
- Verdeel de chorizo en plakjes mozzarella over de kipfilet en bestrooi met peper naar smaak.
- Bak de kipschotel in de voorverwarmde oven in 20 min. gaar. Serveer met de ciabatta.
Tip: Serveer er een frisse rucolasalade met zwarte olijven en een dressing van citroen en olijfolie bij